Contact

Het adres is Tuinstraat 87, 5038 DB in Tilburg
Telefoonnummer secretariaat: 0132112816
E-mailadres: info@debinnenplaatstilburg.nl

NB: het juiste e-mailadres is info@debinnenplaatstilburg.nl

Omdat wij voortdurend in gesprek zijn, zijn we telefonisch niet goed bereikbaar. Voor het verzetten of maken van een afspraak kun je een mail sturen naar bovenstaand mailadres of het algemene nummer van de praktijk bellen en een voicemail achterlaten. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Aanmelden gaat via de blauwe aanmeldknop (boven aan de site). Je kunt je gegevens direct invullen. Binnen enkele werkdagen wordt er via e-mail of telefonisch contact met je opgenomen.

Behandeling in de BGGZ is bedoeld voor mensen met milde tot matige problematiek. Cliënten met crisisgevoelige problematiek worden behandeld in de SGGZ. Mocht je tijdens een behandeling onverwacht toch acute hulp nodig hebben, kun je contact opnemen met de praktijk via  0132112816 of met je behandelaar via het mobiele nummer.  Je kunt een bericht achterlaten en je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld. Mocht dit niet snel genoeg voor je zijn, dan adviseren wij  je om contact op te nemen met je huisarts.  Buiten kantoortijden kun je contact opnemen met de huisartsenpost. Als er tussen de afspraken door contact heeft plaatsgevonden met je huisarts, is het belangrijk dat wij hier over geïnformeerd worden.